Vision, mission og værdier

Vi bygger ansvarligt byggeri, skaber rammer for livsglæde og så bygger vi med GEJST

Ansvarligt byggeri

Ansvarligt byggeri handler om at tage hensyn til både mennesker og miljø i alle faser af byggeprocessen. Det indebærer at tage ansvar for de sociale, økonomiske og miljømæssige konsekvenser af vores byggeprojekter og sikre, at de er bæredygtige på lang sigt. Ansvarligt byggeri kræver samarbejde på tværs af hele byggeindustrien, herunder arkitekter, entreprenører, ingeniører og bygherrer

I HKB har vi en vision om at skabe ansvarligt byggeri. Det gør vi gennem stærke relationer, samarbejde og tillidsbaseret partnerskaber. 

Dette indebærer løsninger der tilgodeser bæredygtighed, arbejdsforhold der kendetegner en nytænkende, dynamisk og attraktiv arbejdsplads samt en kernesund økonomi.

Gennem løsninger skaber vi rammer for livsglæde

Livsglæde er et essentielt element i vores liv. Det handler om at føle sig tilfreds, lykkelig og tilfredsstillet i vores tilværelse. En vigtig del af menneskers livsglæde er at sikre grundlæggende behov som bolig og sundhed, da mennesker bruger op mod 90% af deres tid indendørs.

Ved at tage ansvar og finde de gode, sunde løsninger skaber vi i HKB, rum og rammer for jeres livsglæde.

Vi bygger med GEJST

Grundighed

Vi er ordentlige, detaljeorienteret og arbejder efter faste procedurer for at sikre høj kvalitet og indfri forventninger.

Energi

Ved at have fokus på medarbejdertrivsel og skabe et positivt arbejdsmiljø ønsker vi at have engageret, glade og passioneret medarbejdere der udstråler energi. 

Jordnær

Vi arbejder i øjenhøjde med vores samarbejdspartnere om at levere et solidt og pålideligt produkt. Vi er imødekommende og realistiske omkring vores arbejde.

Samarbejde

Vi anerkender og værdsætter hinandens bidrag, styrker og unikke perspektiver. Ved at kommunikere, vidensdele og have en løsningsorienteret tilgang, skaber vi et fællesskab som både kan håndtere udfordringer og skabe resultater.

Tillid

Ved at være ærlige, loyale og med gensidig respekt, skaber vi i HKB en atmosfære af tryghed, åbenhed og troværdighed, der muliggør effektivt samarbejde og en stærk relation med vores samarbejdspartnere.

Hvad leder du efter?

Brug søgefunktionen nedenfor.