Nybyg

HKB tilbyder mange års entreprenør erfaring med nybyg. Vi samarbejder med professionelle bygherrer og i tæt dialog med alle projektets parter.

Nybyg slipper visionerne løs!

Nye bydele og en ændret skyline. København har i mange år oplevet en jævn tilstrømning af nye borgere, som naturligvis skal have både et sted at bo og et sted at arbejde. For en entreprenør med base i København som HKB har det udmøntet sig i mange spændene opgaver, også inden for nybyggeri.

HKB har stor erfaring i at være entreprenør i tætbebyggede områder, hvor pladsen er trang og hvor der er brug for så kort en byggetid som overhovedet muligt. Det blev der for alvor brug for, da HKB skulle opføre en ny 5-etagers bygning på Strøget i København, et stenkast fra Rådhuspladsen. Læs om dette kombinerede detail- og kontorbyggeri Frederiksberggade 38. Vi har også haft rollen som hovedentreprenør på det meget omtalte Østerport II-byggeri, som omfatter både nybyg, ombyg og renovering.

Hvad kendetegner et projekt inden for nybyg?

For bygherrer, som ønsker at præge bybilledet, er nybyg en oplagt mulighed, som også er attraktiv, fordi det giver gode muligheder for at lave en skræddersyet løsning, som tager hensyn til de kommende brugeres krav og ønsker. Nybyg har naturligvis også den fordel, at det er forholdsvist simpelt at få bygningen til at leve op til moderne krav, hvilket kan være sværere ved ombygninger og renoveringer.

HKB har gode erfaringer med at påtage sig rollen som totalentreprenør, da det giver en god sammenhæng mellem projekteringsfasen og byggefasen. Der findes ikke ét byggeri, som forløber helt uden uforudsigelige overraskelser, men nybyggeri er efter vores erfaring den type byggeri, hvor de oprindelige planer holder relativt bedst.  

Sådan griber HKB nybyg an

HKB har gennem de senere år været entreprenør på mange nybyg-projekter i Københavnsområdet. Ved nybyg, som ved renovering og ombyg, går vi utroligt meget op i samarbejde, planlægning/tidsplan og de håndværksmæssige kompetencer.

Når der er tale om totalentrepriser, får planlægningsfasen en del mere tyngde, da vi også skal stå for projekteringen. Som totalentreprenør overtager vi ansvaret for projektet, når byggetilladelsen er på plads. Vi går så i gang med at udarbejde de forskellige typer tegninger, de detaljerede beskrivelser at materialer mv. samt naturligvis selve tidsplanen.

Før projektet går fra projektering til udførelse, har vi en række indledende møder med projektets forskellige deltagere og eventuelle interessenter, hvor vi med udgangspunkt i projektering og tidsplaner laver en grundig forventningsafstemning. Det er efter vores erfaring et rigtigt godt udgangspunkt for et godt og effektivt samarbejde helt frem til aflevering af det færdige byggeri.

Står I overfor at skulle bygge nyt?

Kontakt os og tag en uforpligtende snak om jeres muligheder. Vi sidder klar ved tasterne.

Hvad leder du efter?

Brug søgefunktionen nedenfor.