Transformation

HKB tilbyder transformation af bygninger til erhvervs- og boligformål i tæt dialog med bygherre, arkitekter, rådgivere og den kommende lejer/bruger.

Transformation: når en gammel bygning er ung indeni

København er verdensberømt for sin velbevarede bygningsmasse. En stolt tradition indenfor transformation er en af grundene til, at vi i dag har mange ejendomme, som udadtil er klassiske, bevaringsværdige og emmer af historie, mens de indadtil er topmoderne og funktionelle arbejdspladser eller boliger.

HKB har gennem årene gennemført en række transformationer i total- eller hovedentreprise for professionelle bygherrer i København og omegn.

Spændvidden i den type opgaver illustreres ved Kanonbådsvej, hvor de gamle fredede kanonbådsskure på Holmen er blevet omdannet til moderne kontorlejemål samt Nygade, hvor fem eksisterende erhvervsejendomme blev omdannet til 50 nye luksuslejligheder i hjertet af København.

Hvad kendetegner en transformation?

En transformation er en blanding af de to andre typer opgaver, som vi hos HKB er specialiseret i, nemlig renovering og nybyg, idet vi skal skabe noget helt nyt inden for rammerne af noget eksisterende. Transformationer byder altid på mange uforudsigelige hændelser og det kræver erfaring løbende at revidere planerne, så projektets deadline holder.

Sådan griber HKB en transformation an

HKB har stor erfaring med opgaver indenfor transformation. Det betyder, at vi både på rygraden og i vores interne procesbeskrivelser ved, hvad der skal være styr på. Det gælder selvfølgelig også vores projekter inden for renovering og nybyg:

Samarbejdet mellem de mange deltagere i et transformationsprojekt skal køre smidigt. Vi starter derfor altid en omhyggelig forventningsafstemning, som følges op af tæt kommunikation helt frem til projektets aflevering.

Realistisk og detaljeret tidsplan. En tidsplan er et dynamisk værktøj, og det er den nødt til at være ved en transformation, hvor der stort set altid dukker uforudsete ting op. Kunsten er at have overblikket over tidsplanen, så der kan rykkes rundt på aktiviteterne med det formål at overholde den aftalte deadline.

Håndværksmæssige kompetencer er grundlaget for HKB!
Vi har mange fastansatte håndværkere. Sammen med de underentreprenører, vi samarbejder med, er de garant for en stabil og høj kvalitet i det udførte arbejde og for, at erfaringer og ny viden føres videre fra projekt til projekt. De håndværksmæssige kompetencer er naturligvis også helt centrale, når vi sammensætter et team til en konkret transformation, lige som vi sørger for at sammensætte teams, der supplerer hinanden godt og hvor der er god mulighed for indbyrdes sparring, hvilket giver en optimal og effektiv udførelse af arbejdet.

Står I overfor en transformation?

Kontakt os og tag en uforpligtende snak om jeres muligheder. Det er med til at modne projektet.

Hvad leder du efter?

Brug søgefunktionen nedenfor.