Om HKB

Læs mere om HKB – et københavnsk entreprenørfirma med en fortid som murerfirma, et stærkt netværk og digitalt fundament

Hvem er HKB

HKB er en københavnerbaseret entreprenør med rødder som murerfirma. Vi beskæftiger ca. 45 medarbejdere og har eksisteret siden 1999. Men det er ikke hele historien om vores firma: Vi har gennem årene opbygget et solidt netværk af kunder, underleverandører og andre samarbejdspartnere. Det er et aktivt netværk, som præger hverdagen og er en særdeles aktiv del af de opgaver, vi løser. Vi er stolte af vores netværk, fordi det er resultatet af mange års godt og tillidsfuldt samarbejde og mange byggeprojekter, som er udført på den aftalte tid og i den aftalte kvalitet.

I HKB har vi en stærk virksomhedskultur, hvor vi på én gang passer på hinanden og siger tingene, som de er. Sådan opfører vi os også, når vi arbejder i konkrete byggeprojekter, hvilket efter vores mening også spiller en stor rolle i at vedligeholde vores netværk.

Vores kunder er alle professionelle bygherrer, det være sig ejendomsudviklere, kapitalfonde, kommuner og regioner.

Vi arbejder målrettet med at skabe solide og indbydende håndværksmæssige resultater.

Vi har kontor i hjertet af København, på Amagertorv, og her foregår administration og den slags. Men pulsen i virksomheden og det skabende arbejde finder du rundt omkring i byen, på byggepladserne og i mandskabsvognene. En stor del af vores byggeprojekter er i København og omegn, hvilket gør det nemt at komme rundt mellem projekter og kontoret på en af vores firmacykler.

På disse sider kan du læse mere om HKB. Om vores opskrift på et succesfuldt projekt, om hvordan vi forvalter vores samfundsansvar, om hvordan det er at arbejde i vores organisation – og så kan du få overblikket over, hvem der er hvem og hvad de laver.

Kvalitet spiller en helt central rolle i vores arbejde og produkt. Men vores produkt indebærer ikke kun det håndværksmæssige udførte arbejde. Det er projektet som helhed, og derfor også alle opgaver og funktioner omkring byggeriet. Det handler grundlæggende om at skabe en helhedsoplevelse om, at byggeriet varetages af en seriøs entreprenør. Vi arbejder med kvalitet i projektplanlægningen, udførelsen, optimeringsarbejdet og kommunikationen i byggeriet.”

Hvad leder du efter?

Brug søgefunktionen nedenfor.